Сьогодні: 25 вересня 2020, 03:04


Є проблема (((

Є проблема (((

Повідомлення bvm » 20 листопада 2011, 13:25

Всім привіт.Можливо хтось мені допоможе.Викладаю суть проблеми:після покупки ноута АСЕР 5620,де в основі була віста,яку я не переношу,виник задум переставити ОС.З диска не міг,бо сестра допомогла дисководу швидше піти в світ кращий).Після пошуку потрібної інфи,з Божою допомогою і допомогою WinToFlash,встановив ХР.Перша проблема - не хотіла ОС загружатись без флешки,але після маніпуляцій з boot.ini тепер все працює.Основна проблема- дико довго грузиться біос.Є якісь думки з приводу цього? Р.S. не знав куда закинути тему,тому припхав до заліза.Ай нід хелп :geek:
bvm
 
Повідомлення: 9
З нами з: 16 листопада 2011, 22:59

Re: Є проблема (((

Повідомлення admin » 21 листопада 2011, 20:51

довго завантажується біос?

чи довго вантажиться ОС?
admin
Адміністратор сайту
 
Повідомлення: 30
З нами з: 16 травня 2011, 10:16

Re: Є проблема (((

Повідомлення bvm » 22 листопада 2011, 13:23

Мої вітання!в мене іменно БІОС довго грузиться.Не розумію в чому проблема може бути.Можливо якийсь конфлікт виник після установки ХР після Вісти?Можливо з драйверами?
bvm
 
Повідомлення: 9
З нами з: 16 листопада 2011, 22:59

Re: Є проблема (((

Повідомлення admin » 23 листопада 2011, 18:04

Біос діє на найнижчому рівні,навряд це від драйверів...

ти пробував ресетнути налаштування біоса?збити по замовчуванню?
admin
Адміністратор сайту
 
Повідомлення: 30
З нами з: 16 травня 2011, 10:16

Re: Є проблема (((

Повідомлення bvm » 24 листопада 2011, 14:32

Привіт.Так я скидав і нічого(((Починається загрузка і довго грузиться біос, натискаючи Ф2 шоб зайти в самі налаштування біоса,також довго чекаю.Інфи багато перелопатив,але...
bvm
 
Повідомлення: 9
З нами з: 16 листопада 2011, 22:59

Re: Є проблема (((

Повідомлення admin » 24 листопада 2011, 15:16

хмм..може сам біос помер,проте не чув про такі випадки,але все можливо..
скільки вже йому років?
admin
Адміністратор сайту
 
Повідомлення: 30
З нами з: 16 травня 2011, 10:16

Re: Є проблема (((

Повідомлення АДМІН andronik.pp.ua » 27 листопада 2011, 13:19

Саме так, у вас злетів Біос. Таке буває. Все що вам треба - перешити біос. Але для початку повторіть установку вінди через флешку - читайте тут :arrow: http://andronik.pp.ua/index.php?option= ... &Itemid=56

Якщо трабла виникатиме далі то ставте лінукс :arrow: http://andronik.pp.ua/index.php?option= ... Itemid=207

Якщо і після установки лінукса виснути буде то вам слід перешити біос. :cry:
АДМІН andronik.pp.ua
 
Повідомлення: 5
З нами з: 18 травня 2011, 15:24

Re: Є проблема (((

Повідомлення bvm » 27 листопада 2011, 19:04

Так так!!я за допомогою WinToFlash і ставив)спробую ще раз і вам відпишусь що з того вийде...Надіюсь не доведеться чіпати БІОС бо далекий я від того.Козаки а то тяжка процедура з БІОСом чи ні? :o
bvm
 
Повідомлення: 9
З нами з: 16 листопада 2011, 22:59

Re: Є проблема (((

Повідомлення АДМІН andronik.pp.ua » 27 листопада 2011, 22:33

роботи на 5 хв. Головне найти біос до твого девайса
АДМІН andronik.pp.ua
 
Повідомлення: 5
З нами з: 18 травня 2011, 15:24

Re: Є проблема (((

Повідомлення АДМІН andronik.pp.ua » 28 листопада 2011, 00:20

Newslold то твій нік?
АДМІН andronik.pp.ua
 
Повідомлення: 5
З нами з: 18 травня 2011, 15:24

Далі

Повернутись до Залізо

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron